Gezonde budget tip op maandag

IMG_2453[1] IMG_2452[1] IMG_2450[1]IMG_2451[1]

Vitamine C goedkoop voor jou

Vitamine C kun je zeer goed goedkoop krijgen. Ik mijn onderzoek naar de gevolgen van stress op je lichaam heb ik gelezen dat het heel goed is om je bijnier op te krikken. Door alles stress heeft dit orgaan een optater gehad. Bij mijn bezoek aan een osteopaat werd duidelijk dat ook ik last heb van bijnieruitputting. Om mijn bijnier te ontlasten is het onder andere raadzaam veel vitamine C te gebruiken.

dure vitamine niet nodig

Ik kan me op dit moment natuurlijk niet allerlei dure vitamine preparaten veroorloven. Dus ik pas de behandelwijze is zoverre aan dat ik eerst doe wat ik kan. Dat is een eenvoudige vitamine C. Ik gebruik dan wel de hoge doses van 1000 milligram. Ik ben wel altijd huiverig geweest voor de huistuin preparaten van supermarkten en andere ketens.  Ik nam dan altijd de  duurdere merken. Voor visolie doe ik dat nog steeds. Maar ik wel ontdekt dat je goed moet opletten. De Roter en het merk van Action hebben namelijk dezelfde ingrediënten. Waar ik voor Roter 3,74 euro betaal is dat bij Action 0,89 cent. Dat verschil vind ik nou echt belachelijk groot. En ik ben er van overtuigd dat de kwaliteit hetzelfde is. De smaak overigens ook. Ik merkte geen verschil. Doe je voordeel met deze budget tip.

 

 

Email this to someoneShare on Facebook

6 gedachten over “Gezonde budget tip op maandag

  1. De hoeveelheid vitamine en wat goed is is een hele studie en daar zijn de voor en tegenstanders nog niet uit. En inderdaad. Vitamine C plas je uit. Dus dan maar een dure vitamine.

  2. Vitamine C is oplosbaar in water en een overschot stroomt gewoon via je urine weg. Mijn professor grapte altijd, dat vitamine C tabletten leiden tot dure urine. Gelukkig heb jij die dan ietsjes minder duur gemaakt voor je zelf, maar nog steeds…

  3. Als je in de buurt van Duitsland woont: Kaufland heeft vit. C. en allerlei andere bruistabletten met vitamine en mineralen voor 0,39 cent per buisje. En vitamine C. wordt door het lichaam prima opgenomen, of het nu natuurlijk of syntetisch is.

    1. Bedankt. Dat wist ik niet. Dat is helemaal spotgoedkoop. Ik ga met regelmaat in Duitsland boodschappen doen. Dat scheelt een heleboel. Op vitamine had ik nog niet gelet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.