Goedkoop printen maandag tip

Goedkope Cartridge
Goedkope Cartridge
B-merk cartridge voor goedkoop printen

Goedkoop printen kan eigenlijk niet. Het A-merk kost algauw twintig euro.  Het kan echter veel goedkoper. Ik koop al lang geen a-merk meer. Alle griezel verhalen ten spijt dat het zo slecht voor je printer zou zijn.  Printen kun je het goedkoopst doen met de cartridges van de Action.

Andere merken catridges;  Ik heb in het verleden van alles al geprobeerd. In de weg naar de schuldsanering heb ik stapels papieren moeten printen. Overal een kopie van maken en alle bankafschriften uit printen. Je kunt het zo gek niet bedenken maar er moest een kopie van ingeleverd worden. Uiteindelijk hadden we een grote ordner vol en was onze hele administratie gekopieerd. Voor je het door hebt is er dan weer een cartridge op. Ik heb zo’n beetje alle B-merken uitgeprobeerd. Van Bruna tot de Hema. Bij de Hema heb ik meermaals meegemaakt dat de cartridge het niet deed. Ik heb de cartridges ook zelf bijgevuld. Wat een gedoe. Het lukte me namelijk niet altijd smetteloos en dan zaten mijn handen onder de inkt. Ook heb ik de home producten van 123-inkt gebruikt. (website waar mijn inktpatronen op internet bestelde) Op deze cartridge moest je zelf  het printkopje  van een originele cartridge af halen en op de cartridge van het huismerk  plakken. Ook dat werkte vaak niet. Bijvullen bij een inktshop heb ik wel willen doen maar nooit gedaan. Daarvoor moest je direct gaan. Anders was de printkop uitgedroogd. Werkte niet want dan moest ik de cartridge eerst laten vullen om dan weer door te gaan. In zo’n kopieerproces stopte ik gelijk een klaarliggende cartridge in mijn printer. Nu kan ik dat ook niet meer doen. Het bedrijf dat het deed is er niet meer. Zal wel failliet zijn want ik zag daar bijna nooit iemand.

Goedkoopste alternatief Nu ben ik fan geworden van de cartridges van de Action. In vergelijking met alle probeersels vind ik deze cartridges goed en heel goedkoop. Voor nog geen tien euro heb ik een set in huis. De laatste aanbieding heb ik ook kunnen uitproberen. Toen waren ze nog geen acht euro. Bijkomend voordeel voor mij is dat ik op steenworp afstand van die winkel woon. Gevaarlijke winkel, zo goedkoop. Maar ik heb nu een beetje mijn angst voor een lege cartridge verloren. Ik kreeg echt schrik voor het moment dat ik weer een nieuwe cartridge moest gaan kopen. Dat is gelijk een enorme aanslag op je weekbudget. Ik moet wel zeggen dat ze hier bij de gemeente Venray heel netjes zijn. Ik kan tegenwoordig alles digitaal inleveren. Ze printen het zelf uit. Dat vind ik echt geweldig !

Email this to someoneShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.