Goedkoop reizen in de schuldsanering

trein_ns2

Afgelopen weekend was het een feestje voor me. Eindelijk had ik de tijd gevonden om naar mijn dochter die in Amsterdam woont te gaan. Dit dankzij een geweldig treinreis aanbod van de Etos. Ik kon voor twintig euro twee dagkaarten kopen. Daar heb ik dan dankbaar gebruik van gemaakt.  Vooral dat het twee kaarten waren was mijn geluk. Ik vind het fijner om niet total loss terug naar huis te moeten gaan.  Het was al weer lang geleden dat ik met openbaar vervoer heb gereisd. In mijn goede tijd  hadden wij twee auto’s voor de deur.  Daardoor ben ik decennia lang geen trein van binnen gezien. Nu nog de auto van het werk van mijn man. Maar daar mag je maar 500 kilometer per jaar privé mee rijden. Dat is natuurlijk veel te weinig. Met allerlei familie leden verspreid door heel Nederland gaan we dat met onze sociale verplichtingen niet redden. Maar wat een  gedoe met in- en uitchecken. Op de heenweg was ik het dan ook straal vergeten. De trein die ik moest hebben stond aan de overkant van het perron en ik had maar twee minuten de tijd. Ik kwam er pas achter toen ik al bijna op plaats van bestemming was. Gelukkig geen controle gehad. Dat had ik anders erg gênant gevonden. En ik moet er niet aan denken dat het me dan extra geld gekost had.

Traktatie ivm moederdag
Traktatie i.v.m moederdag

In verband met moederdag hebben de beide dochters mij getrakteerd op een etentje. Werkelijk heerlijk gegeten in een Ethiopisch restaurant. Ik heb met volle teugen genoten van deze minivakantie. En daarbuiten aan de straatkant van een Amsterdamse weg heb ik ervaren hoe leuk het is om er even uit te zijn. Het was echt even nodig om uit mijn eigen sleur te komen. En dat heb ik geheel kunnen financieren doordat ik heb gespaard met de zegeltjes van Albert Heijn. Ik ben dol op sparen op deze manier. Ik merk het niet maar het gebeurd wel. Ik ben nu weer geheel opgeladen en heb een boel energie opgedaan. Maar ook door het geweldige zomerse weer dat ik had.

Wil je ook op een goedkope reizen met de trein. Op onderstaande sites vind je de acties die er lopen. Bij thuiskomst vond ik een enveloppe met twee gratis treinreizen van de NS die had ik eerder aangevraagd. Dus ik kan nog een keer!

http://goedkooptreinkaartje.com/

https://www.spoordeelwinkel.nl/

http://www.treinreiziger.nl/tags/ns_dagkaart_actiehttps://treinkaartjes-actie.nlns-korting-acties

Email this to someoneShare on Facebook

2 gedachten over “Goedkoop reizen in de schuldsanering

  1. Ik reisde dit weekend gratis omdat ik anderhalf uur vertraging had. Helaas weet je niet van tevoren of je vertraging hebt. Anders had ik wel een trein eerder genomen……
    PS: Dit is trouwens een blog die ik al lang zoek. Niet over besparen en aflossen maar eerlijk over dat je in geldproblemen zit en hoe je er mee om kunt gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.