Goedkoop uitje, tip op maandag

Ik doe het wel eens. Een vriendin uitnodigen voor een lekker bakje koffie in de stad. Ik ga echter dan alleen om vier uur. Want dan kan ik bij de HEMA een lekker bakje koffie krijgen met gebak voor 1 euro.

IMG_2535[1]

Zo kan ik haar eens lekker trakteren maar ben dan niet ruim zes euro kwijt. Op deze manier is het goed te doen. Ik heb trouwens ook genoeg aan dat stukje gebak wat er ook nog bij zit. Veel groter hoeft het eigenlijk ook niet te zijn. Het gaat om de smaak. En ik bespaar een heleboel calorieën en door geen groot gebak te eten. En dat is dan maar weer mooi meegenomen. 

Ik vind dit echt heel prettig. Goedkoop, lekker en helemaal naar mijn zin. En voor dat geld kun je nog kiezen uit verschillende smaken ook. Daar kan ik dan heel tevreden over zijn. Het enige waar je wel rekening moet houden is je planning. Het is aan het einde van de middag. Heel lang kletsen met de vriendin zit er dan niet in. Maar ze kan jou ook nog trakteren en dan heb je weer wel een groot stuk taart achter je kiezen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat dan ook wel weer mee maak. Echt een goedkoop uitje.

Email this to someoneShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.