goedkoopste airco

Goedkoopste Airco heb je al in huis

Goedkoopste Airco bouw je zelf.

Ik weet niet hoe het met jullie is maar ik vind de hitte een beetje te veel van het goede. Het
is heel vermoeiend. In mijn zoektocht naar ideeën om verkoeling te zoeken vond ik deze tip. Ik pas hem al een paar jaar toe en ben er erg tevreden over. Het help echt. 

En het is ook heel goedkoop. De ventilator draait bij mij toch al. Dat kost geld maar ik wil graag wel wat doen en niet alleen op de bank liggen.  De diepvries heb ik ook. Daar liggen nu standaard flessen in. Ik heb de ventilator achter me staan en de heerlijk koele lucht houdt me fris.

Veel drinken

Bij deze hitte moet je ook veel drinken. De fles die je zit. Is het goedkoopst bubbel water dat ik ken. Ik woon bij de Duitse grens en kan zo’n fles water voor 19 cent kopen bij Lidl. Daar mee is deze goedkope airco helemaal in stijl. Ik drink geen limonade want de suiker die erin zit vind ik niet gezond. Het spaart veel geld. Maar iets extra’s in de vorm van bronwater vind ik dan toch wel erg lekker.  Soms maak ik er siroop van. Ook toen mijn kinderen nog thuis woonde was er niet altijd limonade maar wel altijd siroop. Zelf kopen ze nu nooit mee frisdrank. Ze vinden het te duur en drinken liever water. ( of alcohol?)

Honden gaan ervoor liggen.

De honden die ik heb hebben ook veel last van de hitte. Ook zij hebben ontdekt dat het net iets koeler is bij de ‘airco”. Maar buiten dat maak ik met regelmaat hun oren nat. Het is een manier om het voor ze wat aangenamer te maken.

Een honden zwembad heb ik niet en dat ga ik ook niet kopen. Te duur voor deze periode in mijn leven.

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blog. melding op facebook:

https://www.facebook.com/groups/onsbinzunig/

 

 

Email this to someoneShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.