gratis evenementen

Gratis evenementen voor je thuisvakantie

Gratis evenementen, leuke dingen ondernemen die geen geld kosten.

Gratis evenementen zijn te vinden op de evenemtenkalender. Per maand is te bekijken welke evenementen er zijn. Er worden prijsen genoemd bij tal van activiteiten en bij een aantal  niet. En daarvan weet ik niet of dat dan ook klopt. Op deze website is wel een goed overzicht te vinden wat er allemaal te doen is. Er is nog heel veel meer te doen

Belgische website voor jou

Een overzichtelijke website is ook holland.be.  Leuk website gericht op de Belgische toerist. Er zijn ook tal van betaalde activiteiten maar zeker ook kosteloze te vinden. Met tal van evenementen.  Maar een markt bezoeken is altijd leuk. Zoals de kaasmarkt in Almaar. Deze website is gericht op de toerist maar is ook leuk om te bekijken als Nederlander.

Gerelateerde afbeelding

Er zijn natuurlijk deze zomer weer tal van straattheater voorstellingen. Ik vind het vaak de moeite waard om daar even naar te kijken. Wil je voorbereid naar zo’n theater toe gaan dan kan je de data’s vinden op verschillende websites Waaronder die van het Limburgfestival. Andere plekken waar straat theater te vinden is kun je opzoeken op Straatfestivals of bij kunsten op straat. 

Wat is er nog meer te doen

Bezoek een boerderij. Campina heeft  open boerderijdagen.  Of andere open dagen. Zo zijn er nog tal van activiteiten te bedenken die leuk zijn om mee te maken.

Denk ook eens aan open dagen. Op de website open dagen vind je verschillende open dagen. Ze zijn niet allemaal gratis maar er zitten wel een aantal tussen.

 

Gratis evenementen of bezienswaardigheden

Vanaf 1365 wordt er al kaas verhandeld op het waagplein

Er zijn ook musea die gratis zijn te bezoeken. http://opendagbezoeken.nl/ Kijk ook een op de volgende website.

http://www.top10bezienswaardigheden.nl/ Daar zijn ook een aantal activiteiten op vermeld die geen geld kosten.

Ateliers bezoeken;

https://www.abrahamart.com/media/lifestyle-experience-rtl-4/

Ook gratis en vaak heel inspirerend. Denk ook eens aan open tuin dagen. Rommelmarkten. Maar de laatste is gevaarlijk. Daar ga je ook weer uitgeven. Mijn advies is stel een budget van te voren. Het is ook beter naar de kleinere niet professionele rommelmarkten te gaan. Die zijn vaak gratis of voor een heel klein bedrag te bezoeken. En hebben leukere spullen voor minder geld.

Fietsen en of  wandelen

De natuur opzoeken blijft de moeite waard. Ga eens in de buurt fietsen en kom dan op plekken waar je anders nooit komt. Het zal je verbazen hoe mooi Nederland is. Of maak gebruik van de verschillende wandelroutes die gratis zijn.

Op de hoogte blijven?

Blijf je graag van mijn nieuwste blog op de hoogte. Schrijf je dan in op mijn gesloten Facebook groep. Leer van je mede lotgenoten en geef daar zelf ook jouw ideeën over hoe om te gaan met je schulden en of sanering.

https://www.facebook.com/groups/onsbinzunig/

Email this to someoneShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.