Laatste blog

Vandaag schrijf ik mijn laatste blog. Ik heb vrijdag mijn laatste gesprek bij de gemeente en dan ben ik deze maand uit de schuldsanering.

De laatste maanden heb ik niet meer geschreven. Ik kon het niet meer opbrengen. Ik wilde me ook gaan richten op andere zaken. mijn energie voor mijn eigen toekomst gaan gebruiken. Bloggen kost namelijk heel veel tijd.

Hoe nu verder. Om eerlijk te zijn isme de schuldsanering niet tegengevallen. Drie jaar lijkt een eindeloze weg als je aan het begin van deze weg staat. In de drie jaar zijn weer zoveel zaken gebeurd die mijn aandacht vroegen dat de tijd ook soms vanzelf leek te verglijden. Toch kan ik niet zeggen dat het snel voorbij is gegaan. Drie jaar is een hele tijd.

Mijn dromen over wat ik allemaal zou gaan doen als we eruit zouden zijn, komen helaas niet uit. Voor mij geen weekendje relaxen in de sauna en het grote feest zit er ook niet in. De droom om volledig te kunnen genieten van het volle salaris komt niet uit. Want helaas in de maand dat we uit de schuldsanering komen is mijn man zijn baan kwijt.

Opnieuw breekt er een onzeker tijd aan. Want in plaats van meer geld te krijgen gaan we er op achteruit. We hebben geen auto meer van de zaak en de telefoon kosten zijn nu ook voor onze eigen rekening. De ww uitkering geeft  zeventig procent van het laatst genoten loon  en zorgt ervoor dat we er  op achteruit gaan.

En zo kan het dus ook lopen. Geen licht aan het einde van de tunnel. Maar de tunnel wordt verlengd. Nu maar hard werken om aan werk te komen. Hopelijk lukt het mijn man wel wat mij niet is gelukt.

Rest mij nog het volgende  Lieve lezers. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen met mijn tips en verhalen. Mijn bedoeling was om ondersteuning te geven en mijn zoektocht naar bezuinig tips en tips om energiek en positief te blijven aan jullie door te geven.  Ik wil jullie bedanken voor de positieve  en ondersteunende reacties

Het gaat jullie goed,  Aafke

Email this to someoneShare on Facebook

5 gedachten over “Laatste blog

  1. Ach hèt zit jullie toch echt niet mee! Wat vreselijk Jammer dat het zo loopt. Ik hoop dat je man snel werk mag vinden! Dank je wel voor alle mooie blogs en misschien ooit tot ziens.
    Ik wens jullie het alletbeste!

  2. Het gaat jullie allebei goed. Wat fijn dat jullie uit de schuldsanering komen. Maar wat vreselijk dat je man straks geen baan meer heeft en met 30% minder moeten rond komen.

    Jij ook bedankt Aafke! Voor al je tijd in deze blog die ik graag las. En sterkte de komende tijd en ik hoop voor jullie, dat jullie weer een nieuwe baan zullen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.