Tweede kans voor I-phone hoesje

Tweede kans en recyclen van je oude spullen!

IMG_2459[1]IMG_2461[1]IMG_2462[1]

Een tweede kans geven aan je oude spullen is als je in de schuldsanering zit een terugkerend thema. Elke maandag ( ben te laat, sorry) breng ik daarom een tip uit waarmee je jouw voordeel kunt doen. Zo had ik een probleem met mij telefoonhoesje. Ik heb voor mijn telefoon uiteraard een hoesje. Daardoor kan mijn telefoon een stootje verdragen. En kan ik weer langer met mij tel doen.  Ik wilde daar altijd een mooie leren hoes voor. Ik moest natuurlijk zakelijk wel goed voor de dag kunnen komen. Maar de tijd was onverbeterlijk en de hoes is versleten. Een mooie hoes is duur dus wilde ik daar eigenlijk geen geld aan uitgeven. En ja, zakelijk voor de dag komen is ook niet meer nodig. ( geen werk) En dat doe je ook niet met een oude I-phone. Dus even met de voeten op de grond. Waar kon ik goedkoop een hoesje halen. Ja, natuurlijk plastic hoesjes genoeg. Moet dat… Geen geld voor meer dus ja..

Nee, dus ik heb een andere oplossing bedacht. De glad leren coating heb ik er afzitten pulken en daaronder kwam een prachtig suède hoes uit te voorschijn. Wat ik nog een heel leuk werkje om te doen vond ook. Een beetje onsmakelijk hoor maar het deed me denken aan  velletjes af trekken na verbranding door de zon. Haha. ik weet het sommige gruwelen ervan en anderen, zoals ik, vinden dat super leuk. Maar goed.

Het suède hoesje heb ik bestempeld met witte inkt  en een stempel die ik nog had. En voila, ik ben er heel tevreden mee! Mijn hoesje heeft een tweede kans gekregen.

Email this to someoneShare on Facebook

2 gedachten over “Tweede kans voor I-phone hoesje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.