Zelf maken van cadeau spaart geld

 Zelf maken cadeau is goedkoper

Over twee weken is het zover dan vertrekt mijn oudste dochter voor minimaal drie maanden naar het verre Oosten. Ik krijg er buikpijn van als ik er aan denk. Dat probeer ik dan maar niet te doen. Blijkt dat er heel veel jongeren zo’n backpack avontuur aangaan en dan in colonne dezelfde route lopen. Het is de bedoeling dat ik dat moet geloven. Uitspraak van mijn dochter ( 27 jaar) “Ik zal moeite krijgen om alleen te zijn”.

Nou ja, ik wil daar graag in geloven. Ik heb haar wel een EHBO tas opgedrongen met injectiespuiten over van de reizen die manlief naar die streken altijd meenam. De zelfverdedigingscursus die ik haar ook heb willen opdringen is niet gelukt. Maar ze heeft wel een goede reisverzekering.

Geweldig, leuk vind iedereen het. En dat vind ik ook. Ik vind het dapper en zou het zelf ook wel willen. Maar als moeder lig ik er eerlijk gezegd wakker van.

Cadeau maken

Ze gaat op reis en neemt mee? Niet veel want ze heeft maar een kleine rugzak. Die vast heel groot is voor zo’n klein vrouwtje. In de familie was het gauw besloten. We geven haar geld mee. Daar kan ze niet genoeg van krijgen. En nee, niet in een enveloppe. Dan maar in een doosje. Dan komt de Action weer in beeld. Voor 1,95 een houten doosje gekocht. Met spiegeltje. Een perfect doosje voor geld.

Versieren

Nu komt er een schuldbekentenis. Ik heb 15 jaar geleden in mijn gouden tijden van mijn man een grote mand met allerlei stempels gekregen. Door de “Struggle for life”,  gingen mijn hobby’s de deur uit. Daar had ik niet de tijd en ook geen energie voor. Al die tijd hebben die hobbyspullen in de kast gestaan. Alle drie verhuizingen mee verhuisd. En nu is het dan eindelijk zover.

Na het schilderen heb ik mijn stempels gepakt en ben aan de slag gegaan. Sommige stempelkussens waren uitgedroogd maar wonder boven wonder deden een aantal het nog. En hier het resultaat

Persoonlijk cadeau voor 1,95

Zonder kant en klaar stempels

Heb je geen stempels dan kun je die ook zelf maken.

https://nl.pinterest.com/explore/stempel-maken/?lp=true

Email this to someoneShare on Facebook

2 gedachten over “Zelf maken van cadeau spaart geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.